Traducator engleza

Aveti nevoie de un traducator engleza? Nu gasiti persoana potrivita pentru acest lucru?

Puteti obtine aceasta traducere apeland la biroul nostru de traduceri ce colaboreaza cu o serie de traducatori competenti, profesionisti, dispusi sa va ajute oricand.

Obiectivul echipei noastre este de a realiza pentru dumneavoastra traduceri la cel mai inalt nivel si de a raspunde comenzii intr-un timp cat mai scurt cu putinta. Limba engleza este prezenta in “catalogul”  biroului de traduceri, precum si alte 26 de limbi straine (franceza, italiana, slovaca, ebraica, etc.). Domeniul de activitate din care provine textul sursa poate varia, fara ca acest lucru sa creeze vreo problema pentru noi. Asadar, putem traduce texte din domenii precum economie, drept, medicina, literatura, comunicatii, IT, etc. dar si acte cu caracter personal, acte si diplome de studii, acte de angajare, etc. De asemenea, oferim si servicii de interpretariat.

Tarifele traducerilor sunt avantajoase si va puteti da seama de acest lucru cerand informatii referitoare la acestea.  Asadar, daca sunteti in cautarea unui traducator engleza profesionist, nu ezitati sa ne apelati!

Va asteptam sa ne contactati!

Limba engleza face parte din categoria limbilor germanice, o ramura a celor indo-europene si se afla pe locul al doilea in topul celor mai vorbite limbi la nivel global. De asemenea, ocupa locul intai in topul limbilor straine studiate in statele din Uniunea Europeana. De aceea, limba engleza a fost supranumita “limba globala” si totodata “lingua franca”, fiind utilizata la nivelul relatiilor internationale si in majoritatea domeniilor de activitate existente. In timpul Imperiului Roman, limba latina purta aceasta denumire intrucat era cea mai importanta in acea perioada. De-a lungul timpului, statele vorbitoare de limba engleza si-au extins influenta la nivel global, iar acest lucru a determinat utilizarea ei  in foarte multe circumstante, de un numar foarte mare de locuitori, care se ridica la 700 milioane.