Traducator limba engleza

Cautati un traducator limba engleza?

Biroul nostru de traduceri este constient de importanta acestei limbi si de nevoia de ajutor pe care o au oamenii cand se confrunta cu traducerea anumitor documente.  Acestea fiind spuse, daca sunteti in cautarea unui traducator limba engleza, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre.

Colaboram cu o serie de traducatori competenti, autorizati de catre Ministerul de Justitie, cu o vasta experienta in domeniu, dornici sa va ajute in orice moment, realizand traduceri de calitate si cat mai repede cu putinta.

Domeniul de activitate al traducerii nu reprezinta nicio problema pentru traducatorii nostri profesionisti. La fel se intampla si in cazul  limbii straine solicitate, intrucat va putem pune la dispozitie o gama variata de limbi straine din care puteti alege.  Acestea sunt in numar de 27.

Traducerile realizate pot fi autorizate, legalizate, apostilate si chiar supralegalizate. Tarifele si alte informatii referitoare la serviciile prestate de biroul nostru de traduceri pot fi aflate in momentul in care ne contactati. Va asteptam cat mai curand!

Limba engleza a fost adusa in Britannia in sec. V A.D. de catre triburile germanice (angli, saxoni, iuti) si a fost modificata semnificativ de-a lungul timpului, cele mai importante influente fiind aduse de catre migratorii nordici si ulterior de un eveniment foarte important in istoria Angliei, si anume cucerirea acesteia de catre normanzi.

Se cunosc 3 forme ale acestei limbi: engleza veche, engleza medie si engleza moderna.

Limba engleza a devenit in ultima vreme cea mai importanta la nivel global, fiind cea care domina la nivel international majoritatea domeniilor de activitate. Astfel, ea este limba oficiala si secundara pentru foarte multe tari , este limba principala in cadrul Uniunii Europene si este vorbita la un nivel de baza de catre foarte multi dintre locuitorii Pamantului. Aceste lucruri explica necesitatea de a traduce in/din engleza anumite documente.