Traducere din limba romana in limba engleza

Doriti sa beneficiati de o traducere din limba romana in limba engleza autorizata, legalizata, supralegalizata sau apostilata? Atunci, ati accesat site-ul potrivit!

Biroul nostru de traduceri colaboreaza cu traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, ce va pot oferi o  traducere din limba romana in limba engleza rapida si eficienta indiferent de domeniul solicitat. Textele pot proveni din diverse domenii de activitate precum drept, medicina, economie, stiinte, comunicatii, IT , pot constitui acte cu caracter personal sau sau pot fi la fel de bine diplome si acte de studii. Ne putem ocupa de oricare dintre acestea fara nici cea mai mica problema. De asemenea, puteti solicita traducerea acestora in diverse limbi straine, singura conditie ar fi ca acestea sa se regaseasca in “paleta” noastra de 27 limbi. Tariful poate varia in functie de limba utilizata in traduceri si interpretariat ,dar si de serviciul prestat.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru traduceri din alte limbi, precum si pentru servicii de interpretariat. Daca doriti o traducere din limba romana in limba engleza, apelati la biroul nostru de traduceri!

Limba engleza isi are originile in secolul V AD. De-a lungul timpului, a suferit mai multe modificari in cadrul celor trei etape de formare : ‘engleza veche’, ‘engleza medie’ si ‘engleza moderna’. Invaziile care au avut loc in Anglia (de catre triburile germanice si de catre normanzi) dar si interactiunile cu celelalte popoare ale globului au dat nastere acestor modificari. Astfel, s-au format dialectele limbii engleze, care sunt destul de variate: engleza americana, engleza canadiana, engleza australiana, engleza britanica, engleza indiana, engleza scotiana, engleza irlandeza. Datorita mai multor factori, in general istorici, astazi a devenit una dintre cele mai importante limbi. Acest lucru poate fi demonstrat de fenomenul de globalizare lingvistica intrucat engleza este cea mai folosita la nivel international. Totodata ea continua sa-si puna amprenta asupra multor limbi nationale, folosindu-se foarte multe abrevieri si termeni din limba engleza.