Traducere din romana in engleza

Aveti nevoie de o traducere din romana in engleza realizata de un profesionist?

Considerati ca experienta, profesionalismul, seriozitatea, eficienta  si rapiditatea sunt calitati care conteaza atunci cand vine vorba de o traducere din romana in engleza? Puteti gasi ceea ce cautati prin intermediul echipei noastre. Ne puteti contacta, indiferent de domeniul aferent traducerilor de care aveti nevoie, atat pentru limba engleza, cat si pentru alte limbi. Expertii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra!

Obiectivul echipei noastre este de a realiza pentru dumneavoastra traduceri la cel mai inalt nivel si de a raspunde comenzii intr-un timp cat mai scurt. Limba engleza este prezenta in “catalogul” biroului de traduceri, precum si alte 26 de limbi straine (franceza, italiana, slovaca,araba, ebraica, etc.). Domeniul de activitate din care provine textul sursa poate varia, fara ca acest lucru sa creeze vreo problema pentru noi. Asadar, putem realiza o traducere din romana in engleza rapida, si de cea mai buna calitate, din domenii precum economie, drept, medicina, literatura, comunicatii, IT, politica, etc. dar si acte cu caracter personal, acte si diplome de studii, acte de angajare, etc. Oferim si servicii de interpretariat.

Desi limba engleza avea o pozitie importanta in literatura secolelor XIV si XV, limba latina inca se impunea ca limba scrisa. Burghezia, care crestea in influenta in Anglia, a sprijinit folosirea limbii engleze. Reforma spirituala a adus scrierile lui Wyclif si traducerea Bibliei in engleza si o opozitie fata de Vatican, ceea ce a oferit un avantaj consistent limbii engleze.

In anul 1476, William Caxton a introdus tiparul in Anglia, iar pana in anul 1640 erau 20.000 de scrieri tiparite in limba engleza. Acest lucru a avut o mare importanta in raspandirea unei engleze standardizate, uniformizate, pe tot teritoriul Angliei. De asemenea, educatia castiga tot mai mult teren si tot mai multi oameni stiau sa citeasca si sa scrie.