Traducere engleza online

Aveti nevoie urgent de o traducere engleza online?

Daca doriti o traducere engleza online puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Atat noi, cat si colaboratorii nostri suntem dispusi sa va ajutam, realizand pentru dumneavoastra traduceri rapide si complexe.

Domeniul de activitate al traducerii nu reprezinta nicio problema pentru traducatorii nostri profesionisti. La fel se intampla si in cazul limbii straine solicitate, intrucat va putem pune la dispozitie o gama variata de limbi straine din care puteti alege (ex. : franceza, germana,araba, ebraica, slovaca, olandeza, ceha, etc.).  Acestea sunt in numar de 27.

De mentionat este  faptul ca puteti legaliza, autoriza, apostila sau supralegaliza aceste traduceri, tot in cadrul firmei noastre. Pentru o traducere engleza online sau pentru alte informatii de acest gen precum si alte detalii referitoare la tarif, la durata indeplinirii comenzii, apelati la serviciile noastre!

Va asteptam!

Limba engleza a devenit una dintre cele mai importante la nivel global, lucru ce se datoreaza mai multor evenimente istorice si s-a desfasurat pe o perioada indelungata de timp. Primele forme ale limbii engleze dateaza din secolul V AD. , din perioada in care a avut loc invazia Britaniei de catre triburile germanice (angli, saxoni si iuti). La inceput, locuitorii Britaniei erau vorbitori de celtica dar interactiunea cu triburile germanice a determinat modificari in ceea ce priveste limba vorbita, ajungandu-se astfel la ‘engleza veche’. Cea de-a doua forma se numeste ‘engleza medie’ si s-a conturat dupa 1066, anul cuceririi Angliei de normanzi. Au fost adaugate foarte multe cuvinte de origine franceza. Cea de-a treia forma, dar si ultima, se numeste ‘engleza moderna’ si a luat nastere incepand cu secolul XVI si continua sa fie folosita pana in prezent, aflandu-se intr-o permanenta schimbare. Ca orice alte limba existenta, engleza este o limba vie, mercantila. Schimbarile ce se produc sunt cel mai vizibile la nivelul vocabularului, mai putin la nivel gramatical.