Traducere engleza romana

Doriti sa beneficiati de o traducere engleza romana autorizata, legalizata, supralegalizata sau apostilata? Atunci, ati accesat site-ul potrivit!

Biroul nostru de traduceri colaboreaza cu traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, ce va pot oferi o  traducere engleza romana rapida si eficienta indiferent de domeniul solicitat. Textele pot proveni din diverse domenii de activitate precum drept, medicina, economie, stiinte, comunicatii, IT, pot constitui acte cu caracter personal sau la fel de bine diplome si acte de studii. Ne putem ocupa de oricare dintre acestea fara nici cea mai mica problema. De asemenea, puteti solicita traducerea acestora in diverse limbi straine, singura conditie ar fi ca acestea sa se regaseasca in “paleta” noastra de 27 limbi. Tariful poate varia in functie de limba utilizata in traduceri si interpretariat, dar si de serviciul prestat.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru traduceri din alte limbi, precum si pentru servicii de interpretariat.

Daca doriti o traducere engleza romana, puteti sa apelati la biroul nostru de traduceri!

Limba engleza isi are originile in secolul V AD. De-a lungul timpului, a suferit mai multe modificari in cadrul celor trei etape de formare: ‘engleza veche’, ‘engleza medie’ si ‘engleza moderna’. Invaziile care au avut loc in Anglia (de catre triburile germanice si de catre normanzi) dar si interactiunile cu celelalte popoare ale globului au dat nastere acestor modificari. Astfel, s-au format dialectele limbii engleze, care sunt variate: engleza americana, engleza canadiana, engleza australiana, engleza britanica, engleza indiana, engleza scotiana, engleza irlandeza. Datorita mai multor factori, in general istorici, astazi a devenit una dintre cele mai importante limbi. Acest lucru poate fi demonstrat de fenomenul de globalizare lingvistica, intrucat engleza este cea mai folosita limba la nivel international si totodata continua sa-si lase amprenta asupra multor limbi nationale, folosindu-se foarte multe abrevieri si termeni din limba engleza.

Echipa noastra, alcatuita din traducatori autorizati, cu experienta, poate realiza orice tip de traducere engleza romana – traduceri din domeniul tehnic, juridic, economic, politic, medical, literar etc. Va oferim o gama foarte larga de servicii in acest domeniu, inclusiv servicii de interpretariat. Traducerile pot fi legalizate, supralegalizate sau apostilate. Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati! Cand vine vorba de traduceri, alegeti calitatea!