Traducere engleza

Traducere engleza

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute in legatura cu o traducere engleza, sunteti pe drumul cel bun. Atat noi, cat si colaboratorii nostri suntem dispusi sa va ajutam in aceasta situatie, realizand pentru dumneavoastra traduceri rapide si complexe.

Domeniul de activitate al traducerii nu reprezinta nicio problema pentru traducatorii nostri profesionisti. La fel se intampla si in cazul  limbii straine solicitate, intrucat va putem pune la dispozitie o gama variata de limbi straine din care puteti alege. Acestea sunt in numar de 27. Tariful variaza in functie de limba straina solicitata.

Vom prelua imediat comanda dumneavoastra si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra atat in ceea ce priveste durata realizarii acesteia, dar si calitatea sa. Traducerile realizate pot fi autorizate, legalizate, apostilate si chiar supralegalizate. Tarifele si alte informatii referitoare la serviciile prestate de biroul nostru de traduceri pot fi aflate in momentul in care ne contactati.

Daca doriti o traducere engleza sau orice alte informatii, ne puteti contacta cu cea mai mare incredere! Va asteptam!

De-a lungul timpului, limba engleza a devenit una dintre cele mai importante limbi la nivel global, lucru care se datoreaza mai multor fapte istorice. Primele forme ale limbii engleze dateaza din secolul V AD. , fiind perioada in care Britania a fost invadata de catre triburile germanice. La inceput, locuitorii Britaniei vorbeau limba celtica dar interactiunea cu triburile germanice a determinat modificari in ceea ce priveste limba, ajungandu-se astfel la ‘engleza veche’.

Cea de-a doua forma a englezei se numeste ‘engleza medie’ si s-a conturat dupa 1066, anul cuceririi Angliei de catre normanzi. Au fost adaugate foarte multe cuvinte de origine franceza in vocabular. Cea de-a treia forma, dar si ultima, se numeste ‘engleza moderna’ si a luat nastere incepand cu secolul XVI.