Traduceri din engleza in romana

Doriti sa beneficiati de traduceri din engleza in romana realizate de un traducator profesionist?

Ati ajuns in locul potrivit. Biroul nostru de traduceri colaboreaza cu traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie, ce va pot oferi traduceri din engleza in romana rapide si eficiente indiferent de domeniul solicitat. Textele pot proveni din diverse domenii de activitate precum drept, medicina, economie, stiinte, beletristica, comunicatii, IT, pot constitui acte cu caracter personal sau la fel de bine diplome si acte de studii. Ne putem ocupa de oricare dintre acestea fara nici o problema. De asemenea, puteti solicita traducerea acestora in diverse limbi straine, singura conditie ar fi ca acestea sa se regaseasca in “paleta” noastra de 27 limbi. Tariful poate varia in functie de limba utilizata in traduceri si interpretariat dar si de serviciul prestat.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru traduceri din alte limbi, precum si pentru servicii de interpretariat.

Daca doriti traduceri din engleza in romana,  apelati la biroul nostru de traduceri!

Limba engleza isi are originile in secolul V AD. De-a lungul timpului, a suferit mai multe modificari in cadrul celor trei etape de formare : ‘engleza veche’, ‘engleza medie’ si ‘engleza moderna’. Invaziile care au avut loc in Anglia (de catre triburile germanice si de catre normanzi) dar si interactiunile cu celelalte popoare ale globului au dat nastere acestor modificari. Astfel, s-au format dialectele limbii engleze, care sunt variate: engleza americana, engleza canadiana, engleza australiana, engleza britanica, engleza indiana, engleza scotiana, engleza irlandeza.

Datorita mai multor factori, in general istorici, astazi a devenit una dintre cele mai importante limbi. Acest lucru poate fi demonstrat de fenomenul de globalizare lingvistica, intrucat engleza este cea mai utilizata limba la nivel international si totodata continua sa-si lase amprenta asupra multor limbi nationale, acestea imprumutand si folosind foarte multe abrevieri si termeni din limba engleza.