Traduceri engleza online

Daca sunteti in cautarea unei persoane pentru a obtine traduceri engleza online, va putem ajuta punandu-va la dispozitie echipa noastra de traducatori profesionisti.

Obiectivul nostru principal este de a realiza cat mai rapid traduceri engleza online complexe si cat mai corecte cu putinta.

Realizam traduceri atat in limba engleza cat si in alte limbi straine. Biroul nostru de traduceri va ofera o gama variata de 27 limbi (ceha, franceza, spaniola, germana, etc.). De asemenea, documentele dumneavoastra pot trata diferite domenii de activitate. Traducatorii nostri nu vor intampina dificultati in a le traduce. Putem traduce documente si acte oficiale, acte cu caracter personal, acte de angajare, acte juridice, acte tehnice, adeverinte medicale, etc.

Puteti obtine traduceri engleza online autorizate, legalizate. Le puteti si apostila sau supralegaliza. Tarifele traducerilor difera in functie de limba aleasa de dumneavoastra pentru traducere, acestea putand fi negociate. De asemenea, tarifele serviciilor prestate le puteti afla contactandu-ne.

Comanda dumneavoastra va fi preluata de indata si vom incerca sa o efectuam cat mai repede cu putinta. Va asteptam cu mare drag!

Folosirea limbii engleze de catre un numar asa mare de locuitori a determinat numirea acesteia ca  ”limba globala”. De asemenea, limba engleza are o influenta foarte mare asupra celorlalte limbi. Un exemplu concret este chiar limba romana, care a imprumutat o serie de cuvinte din engleza.

Limba engleză este cunoscută şi preferată de două treimi din populaţia “bătrânului continent”, “detronând” astfel limba franceza, considerată în mod tradiţional limba diplomaţiei şi, în general, a elitelor.

Pe locul al doilea ca limbă comună în Europa se află germana, unul din cinci europeni fiind în stare să o vorbească, potrivit aceluiaşi studiu. După germană, a treia limbă de circulaţie pe continent este rusa, după aceasta fiind limba franceză, deşi aceasta ar fi normal să fie pe primul loc, fiind considerată şi “limba Bruxelles-ului”.